Szombat délelőtt: szombaton rajtol a Fehér Szalag

A július 21-i adás tartalmából.
 

– Fiatal háttérénekesként háromszáz lemezen dolgozott. Elvégezte a színművészeti Egyetemet, és színésznőként is sikert sikerre halmoz. Saját zenekarról álmodik és hiszi, hogy 10 éve elhunyt édesapja minden lépését követi. Tunyogi Bernadett színész, énekes a kihívásokban érzi jól magát.
Vendég: Tunyogi Bernadett

– Megjárták az Adriát, az erdélyi havasokon keresztül eljutottak a Fekete-tengerig, az idén Balti-tengerig merészkedtek. Farkas Gábor, és Barta Zsolt Babettával járja Európát.
Riporter: Nagy Margit

– A dobos diktálja a ritmust, a kormányos az irányt, a többiek lapátolnak. Szemet gyönyörködtető és ősi, elemi energiákat életre hívó viadal a sárkányhajózás.
Riporter: Domokos István

– Vakító napsütés, türkiz hullámok, dagadó, színes vitorlák- szombaton rajtol a Kékszalag előtti utolsó nagy „felkészülési futam”, a Fehér Szalag, a Balaton keleti medencéjét kerülő nagyhajós verseny
Élő telefon: Bakóczy Kálmán, szakkommentátor

– Az irdatlan fizikai és lelki igénybevétel a testet és a lelket is meggyötri. A hétszeres spártai hősnő, a világ legsikeresebb ultrafutója, Lubics Szilvia újabb extrém kihívásra készül, hét napon át a chilei sivatag nehézségeit küzdi le.
Vendég: Lubics Szilvia

– Túl a hatvanon is van sportos élet, orvosi hivatása mellet 40 évesen kezdett el rendszeresen futni. A félmaratonistává lett Mohácsi Katalin sikereire családja is büszke.
Riporter: Nagy Margit

A teljes adást, IDE KATTINTVA hallgathatják vissza!

Szombat délelőtt – Kossuth – július 21., szombat – 10:30

Műsorvezető. Czifra Szilvia
Zenei szerkesztő: Kakó Gyula
Szerkesztő: Domokos István

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább