Napközben: A hazai zöldség-gyümölcs fogyasztás előtérbe kerül

Az augusztus 16-i adás tartalmából.
 

Műhely konferenciát rendeztek a Kopp Mária Intézetben a családdá válás folyamatáról. Előadást tartott orvos, pszichológus, mentálhigiénés szakember. A baba várás és születés örömei mellett sok-sok gond és kérdés merül fel a gyerek világra jövetele után. A megoldást megtalálni sokszor nem könnyű, ebben segítenek a szakemberek.

Hallgassa meg!

A tudatos fogyasztó egyre jobban figyel a termékek minőségére, származási helyére és összetevőire. A hazai zöldség-gyümölcs fogyasztás előtérbe kerül a nyári időszakban, nem is szólva a biotermékekről, amelyeknek piaca dinamikusan bővül, ide értve a saját fogyasztásra termelő családi gazdaságtól, a középüzemen át a megszállott fogyasztókig.

Hallgassa meg!

Ahhoz hogy az emberek pénzügyi biztonságban érezzék magukat, fejleszteni kell az ilyen tárgyú ismereteiket. Az nem elég, hogy képesek a pénzt elkölteni, tudniuk kell számolni, tervezni, felismerni a lehetőségeket és kezelni a kockázatokat. Erre hívják fel a figyelmet a műsorunkban nyilatkozó szakemberek.

Hallgassa meg!

Belépőjegyük megvásárlásával a fogyasztók elfogadják az intézmény szerződési feltételeit, ezért, ha úgy gondolják, szükségük van arra, hogy komolyabb értékeiket maguknál tartsák, de azokra nem tudnak folyamatosan figyelni, akkor érdemes már a bejáratnál érdeklődni az elhelyezési lehetőségekről. A strandokon és szálláshelyeken elkövetett lopásokról beszélgetünk.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth  augusztus 16., csütörtök, 9:00

Szerkesztő: Kuti-Hajdufy Eszter
Műsorvezető: Horváth Szilárd

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább