Jó reggelt, Magyarország! - Legnépszerűbb idegenforgalmi időszakok

A szeptember 25-i adás tartalmából
 

Toró T. Tibor, az Erdélyi Magyar néppárt ügyvezető elnöke Az Erdélyi Magyar Néppárt országos elnöksége azt javasolja az erdélyi magyar választópolgároknak, hogy vegyenek részt az október 6-7-i népszavazáson és szavazzanak igennel.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő Gyengítette a német koalíciós pártok vezetőinek hitelességét a szövetségi alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vita, a németek több mint fele szerint Angela Merkel elvesztette az irányítást a kormány felett.

Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő Kiterjesztheti-e Európára saját belpolitikai modelljét a népszerűségét rohamosan veszítő Emanuel Macron?

Tóth Vali londoni tudósító Theresa May szerint holtpontra jutottak a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről folyó tárgyalások. A brit miniszterelnök ugyanakkor biztosította a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárokat arról, hogy az ő jogosultságaikat nem fenyegetné az sem, ha a brexit-tárgyalások megállapodás nélkül zárulnának.

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke Az idén a legnépszerűbb idegenforgalmi időszakok az október 23-ai hosszú hétvége, a karácsony és a szilveszter, ezért ezekre érdemes jó előre lefoglalni a szállást . A turizmusban is nagyon fontos lett a biztonság.

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkár hétfőn ismét összeült a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal

A teljes adást, IDE KATTINTVA hallgathatják vissza!

Jó reggelt, Magyarország! – Kossuth – szeptember 25., kedd, 6:00

Műsorvezető: Kakuk L. Tamás
Szerkesztő: Papp János

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább