Jó ebédhez szól a nóta - 48. hét

A november 26 és december 2. közötti adások tartalmából.
 

A Jó ebédhez szól a nóta…c. műsorunk 12.30-tól 14.00 óráig tart hétfőtől péntekig.

November 26-án hétfői műsorunkat Jeremiás Béla és cigányzenekarának előadásában egy Verbunkossal és feiss csárdással kezdjük. A teljesség igénye nélkül nótázik Vörös Sári, Máté Ottília, Szalay László és Szabó Ándor is. Adásunk második felében Madarász Katalin, Gaál Gabriella és Palócz László felvételeiből válogatunk.
November 27-én adásunkat Salasovics Dezső prímás és zenekara nyitja meg. Csanádi György, Fekete Mária és Kovács Lajos is dalra fakad valamint az 1984-es vonópárbaj győztese Puka Károly prímás és zenekara is muszikál.
November 28-án a tangókirályként is emlegetett Kalmár Pál Farkas Bélával és zenekarával nótázik, de itt lesz velünk még Jávor Pál és Komlóssy Emma is. 13 órától Nótacsokrokat hallunk Biszák Jólia, Takács Béla, Szentendrei Klára és Solti Károly előadásában.
November 29-én, csütörtökön látogatást teszünk magyar tájakon, vagyis a nem Budapesten született és élő nótaénekeseket hallgathatjuk.
30-án, pénteken Máté Ottilia és Pataki István énekel, Németh „Csicsó” József zenekara muzsikál.
December 2-án először Kollár Katalin és Nyári Zoltán énekel, Farkas Jenő cimbalmozik.
A második órában a régi Operett Színház nótázik. Ekkor Zentai Anna, Sárdy János, Németh Marika és Palócz László énekel, Lakatos Sándor zenekara és a 100tagú Budapest Cigányzenekar muzsikál.

Várja Önöket Tarnai Kiss László és Budai Beatrix  minden nap a Déli Krónika után!

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább