Szakácsi Sándorra emlékezik ezen a héten az M3 retrócsatorna

Kortársai állították, hogy Szakácsi Sándor későn érő típus, mert bár a főiskolán ügyeletes zseninek számított, kiugrása mégis éveket váratott magára. Szerepek mentek el mellette, míg végre a sikeres beugrások meghozták a munkával és tehetséggel kiérdemelt népszerűséget. Az Evita, a Sztárcsinálók és a Kőműves Kelemen kirobbanó sikert hozott számára. Egy időben több színház vendégművészeként folyamatosan láthatta a közönség a legkülönfélébb szerepekben. Jellegzetes orgánuma miatt a szinkronstúdiók is szívesen foglalkoztatták a művészt, aki világsztároknak (Terence Hill, Mel Gibson, Tom Hanks, Richard Chamberlain) kölcsönözte bársonyosan kellemes hangját. Ezen a héten Szakácsi Sándort ajánljuk a nézők figyelmébe.

Az Amerikai komédia című filmet hétfőn 21.20-tól tekinthetik meg az M3 nézői. Kedden 21.20-tól A sárkány menyegzője látható. Szerdán 21.20-tól A fészek melegét, 22.40-től pedig a Peer Gynt című tévéfilmet tűzi műsorára az M3 retrócsatorna Szakácsi Sándor szereplésével. Csütörtökön 21.20-tól a Nász a hegyen, 22.25-től pedig Az álommenedzser első része látható. Pénteken 21.15-től a  Néhány első szerelem történetét, 22.20-tól pedig Az álommenedzser második részét vetíti a csatorna. Szombaton a Lumpáciusz Vagabunduszt 12.10-től, a Nincs többé férfi című művet 18.30-tól, a Hajnalban, délben, este… című tévéjátékot 20.10-től és a Csontváry – avagy a világhódító hun című filmet 22.40-től követhetik az M3 nézői. A Vers mindenkinek című műsor vasárnap 12.10-től és 13.10-től jelentkezik Szakácsi Sándor előadásával. A Sobri című játékfilmet 19.55-től, a Karácsony angyalai című irodalmi műsort pedig 21.30-tól láthatják az M3 csatornán Szakácsi Sándor szereplésével.

„A titkot űztük mindahányan, s napra értünk végre, földlakók…” – kedvenc idézetével, és tucatnyi szerepével emlékezik ezen a héten a Jászai Mari-díjas művészre az M3.

Nosztalgiázzon a klasszikusokkal! M3: az érték marad!

Olvasson tovább