Borbás Marcsi szakácskönyve – mit főz ki új műsorában nekünk Marcsi?

Borbás Marcsi szakácskönyve vasárnaponként 17.25-kor a Duna Televízió képernyőjén.

Borbás Marcsi nem is emlékszik már pontosan hogyan tanult meg főzni, hiszen egyszerűen csak belenőtt ebbe az egészbe nagymamája és anyukája mellett. Pont ezt az érzelmi kapcsolódást, ezt a tanítást akarja átadni nekünk nézőknek az új műsorával.

A Borbás Marcsi szakácskönyve  műsor mindenki számára nyújt új dolgokat, hiszen az alapok bemutatásával kezdődik az adás, ami a konyhában újoncoknak kedvez, majd a műsor előrehaladtával a receptek és a technikák is nehezednek, amiket Marcsi híres séfek, pékek és cukrászok tolmácsolásával mutat be nekünk.

Marcsi próbál mindenkinek kedvezni receptjeivel, a tegnapi Én vagyok itt adásában azt is elárulta, hogy sokat kutakodott mielőtt felépítette volna a műsorokat, így a magyarok kedvence, a csirkemell mellett olyan klasszikusok is fognak szerepelni, mint az első adás sztárja a kalács. Így ötvözte a régit és az újat, a pajtában kialakított stúdiókonyhát, a sparheltet és az indukciós főzőlapot.

Az adás már az első résszel megnyerte az aznapi nézettséget, amire Marcsi igazán büszke és már alig várja a következő vasárnapi adás fogadtatását.

Borbás Marcsi szakácskönyve vasárnaponként 17.25-kor a Duna Televízió képernyőjén.

Videó ajánló

Olvasson tovább