Kossuth Rádió

Jó reggelt, Magyarország!: Tárgyalásokat kezdett az Egyesült Államok a tálibokkal az afganisztáni háború lezárásáról

A január 24-i adás tartalmából.
 

Járai Judit washingtoni tudósító Tárgyalásokat kezdett az Egyesült Államok a tálibokkal az afganisztáni háború lezárásáról.

Egeresi Zoltán Törökország-szakértő Vlagyimir Putyinnal találkozott Erdogan török elnök, a szíriai rendezés kérdései, Törökország kezében Európa sorsa a migrációval kapcsolatban.

Szatucsek Zoltán a a Magyar Nemzeti Levéltár nemzetközi kapcsolatokért és európai uniós projektekért felelős igazgatója Júniustól elérhető az elektronikus ügyfélszolgálat a levéltárakban.

Nagy István agrárminiszter A 2019-es AGROmash EXPO és Agrárgép-SHOW

Gálik Zoltán a Corvinus Egyetem docense Legfeljebb az idei európai parlamenti választások utáni, július 2-i alakuló ülés dátumáig lehetne meghosszabbítani az Egyesült Királyság uniós kiválásának eredetileg márciusra tervezett határidejét – mondta a képviselőtestület Brexit-ügyi főtárgyalója.

Ungár János a Magyar Elektromobilitás Szövetség elnöke Változik a zöld rendszámok szabályozási rendszere.

Gyurkó Katalin a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke A családok védelméről szóló konzultáció megmutatta, hogy nemzeti konszenzus van a családok védelmét szolgáló és a családokat segítő lépések tekintetében.

Szomráky Béla Olaszország-szakértő Olasz sajtóértesülések szerint Giuseppe Conte olasz miniszterelnök nyomást akar gyakorolni a líbiai hatóságokra az embercsempészek tényleges feltartóztatása, valamint a líbiai vizeken bajba jutó migránshajók mentése érdekében, az olaszok a francia politikát okolják a migrációs válságért.

Magyar Ágnes Zsófia Franciaország-szakértő Ismételten gyarmatosító politikával vádolta meg a francia kormányt Luigi Di Maio olasz miniszterelnök-helyettes, az Öt Csillag Mozgalom vezetője azt követően, hogy korábbi kijelentései miatt bekérették az olasz nagykövetet a francia külügyminisztériumba.

Antos László a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója Közeleg a 27. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje Az Innovációs Nagydíjon kívül, összesen hat innovációs díj kerül átadásra, március 28-án az Országházban, azon társaságok számára, melyek 2019. február 13-ig beadják pályázatukat.

IDE KATTINTVA visszahallgathatják az egész adást!

Jó reggelt, Magyarország! – Kossuth – január 24., csütörtök, 6:00

Szerkesztő: Marksz András
Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán  

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább