Családvarázs – Rókusfalvy Lili vezetésével, új műsor indul az M2 Petőfi TV műsorán!

Családvarázs már a tévében is – új családi magazinműsort láthatnak a nézők az M2 Petőfi TV műsorán. A családi talkshow-ban ismert emberek nyitják meg az otthonukat és vezetik be a nézőket a családi titkaikba. Carameltől Vastag Csabán át a Verrasztó testvérekig bepillantást nyerhetnek kedvenceik életébe, akik elárulják a titkot, szerintük hogyan lehet jó anyává, apává, testvérré és egy jól működő családdá válni.

A Családvarázs című műsor azt az üzenetet szeretné közvetíteni a fiatalok felé, hogy mennyire fontos és jó dolog a család, és szeretné arra motiválni a nézőket, hogy érdemes családot alapítani – mondta el Rókusfalvy Lili, a Családvarázs műsorvezetője az M1 reggeli műsorában.

Emlékeztetett, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018-ban több kisfilmet is forgatott a családok éve és a családbarát országkampánnyal kapcsolatban, és ezek a riportfilmek adják a műsor alapját.

A kisfilmekben bepillantást nyerhetnek a nézők a sztárok otthonába és mindennapjaikba. Továbbá vendégként meghívnak egy, az adott témában is jártas szakembert vagy a sztár egyik rokonát, és így áll majd össze a körülbelül félórás műsor – számolt be a műsorvezető.

Hozzátette, minden adásban más-más témáról fognak beszélni, többek között például az anyaságról és apaságról, a nőiesség megőrzéséről, a hitről és a testvéri kapcsolatokról. De olyan dolgok is előkerülnek, amelyekről sok esetben nem szívesen beszélnek az emberek, mint például a szülés utáni depresszió vagy az örökbefogadás.

A Családvarázs pénteki adásában Vastag Tomi, Lola és testvére, Andrea beszélnek majd a testvéri kapcsolatokról 21.05 perctől az M2-őn.

Videó ajánló

Olvasson tovább