Vendégeink ez alkalomból borász hölgyek, akik többek között a pályaválasztásról is mesélnek, arról, hogy mikor határozták el azt, hogy a borokkal fognak foglalkozni. Hogyan válik valakiből jó szakember? Milyen különleges eljárásokkal, új technikákkal dolgoznak? Folyamatosan képezniük kell magukat? Mennyire széles a feladatkörük, mihez kell pontosan érteniük? Miről árulkodik az üvegen lévő címke? S vajon milyen a magyar ízlés, szeretünk finom és minőségi borokat inni? Értünk hozzá? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat Laposa Zsófiával, Csetvei Krisztinával, Bodó Judittal és meglepetés-férfivendégünk.
Ridikül – Duna – február 13., szerda – 17:00
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.