Egyéb

Új műsorral bővül az M2 Matricák!

Fiatal bajnokokkal várja kéthetente nézőit az M2 Matricák – Gyerekjáték. Az új műsor debütáló házigazdái Hnatyszyn Vanda és Csernák Bátor.
 

Az M2 reklám és erőszakmentes gyerekcsatorna M2 Matricák – Gyerekjáték műsora sporttal a fókuszban, bajnokokkal, relikviákkal és ikonikus tárgyakkal, sportszerekkel startol most szombaton reggel nyolc órakor. A műsor nem titkolt célja a különböző sikersportágak és fiatal tehetségek bemutatása. Az új műsorhoz új műsorvezetők csatlakoztak, Hnatyszyn Vanda és Csernák Bátor felváltva fogadja a bajnokokat. A szombati adás első vendége Rabb Csenge junior válogatott korcsolyázó, illetve megszólal Tokaji-Kulcsár Zsófia vezetőedző és Tóth Zoltán vezetőedző, egykori olimpikon műkorcsolyázó.

A műsor tartogat meglepetéseket az idősebb korosztálynak is!

A sport relikviák rajongóinak a főcím maga a paradicsom, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok vívóruhája, párbajtőre, sisakja, Kapros Anikó kedvenc teniszütője, Zala György olimpiai bronzérmes kenus lapátja, amelyikkel bronzérmes lett az olimpián, a 2018-as foci VB, a 2019-es kézi VB labdája, valamint helyet kapott a magyar vízilabda válogatott labdája is.

M2 Matricák – Gyerekjáték, kéthetente az M2 Gyerekcsatorna műsorán.

M2 – a barátod!

Videó ajánló

Olvasson tovább