Szombat délelőtt: Farsangi forgatag, szalagos fánk, remegő kocsonya és forró ital!

A február 23-i adás tartalmáról.
 

Műsorunkból kiderül, hogy melyik lett a miskolci fesztivál legízletesebb farsangi étele és itala, és megtudjuk azt is, hogy a Gasztro Klaszter tagjai mit értek el a borsodi megyeszékhely gasztronómiai fejlődésében?
A Miskolci Pincék Asztaltársasága elmeséli, hogy mitől különleges az Avasi pincesor, de ellátogatunk majd egy interaktív csokoládé műhelybe is!
Meglessük az újonnan kiállított dinókat, elmegyünk a barlangfürdő szárazlábas túrájára, kirándulunk a lillafüredi erdei vasúton, beülünk a Miskolci egyetem villanyautójába és felpattanunk egy guruló zongorára is!
Felhívjuk a figyelmet egy véradási rekordkísérletre, megemlékezünk a 25 éve született Mancs mentőkutyáról, közvetítjük a mozgásművészeti-és kard bemutatót, illetve együtt mulatunk a Tehéntánc zenekarral!
Ízek és hangulatok, szórakozás és természetjárás, Czifra Szilvia vagyok, szombat délelőtt a Miskolci Farsangból várom Önöket!

A teljes adást, IDE KATTINTVA hallgathatják vissza!

Szombat délelőtt – Kossuth – február 23., szombat – 10:00

Szerkesztő: Benkő Andrea
Műsorvezető: Czifra Szilvia
Zenei szerkesztő: Duba Szilvia
Felelős Szerkesztő: Füredy Zsolt

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább