Kossuth Rádió

Jó napot, Magyarország!: Megkérdeztük Caramelt, hogy mi a siker titka

A február 27-i adás tartalmából.
 

- Javában tart a Pénz7. Az általános iskolások az egyhetes rendezvényen a pénzügyi tudatosságról tanulhatnak. Az M1 és a Kossuth Rádió reggeli napindító műsorában már beszámoltunk a részletekről, délután tovább visszük a témát.

Hallgassa meg!

- A Keleti pályaudvaron végzendő karbantartás ideje alatt, május közepétől két hétre bezárják az állomást.
- Aztán egy kis környezetpszichológia: vajon milyen személyes térbe kerül az a telefonáló, aki egy közlekedési járművön a fülünk mellett hangosan elárulja a legféltettebb, legintimebb titkait is, amiket a legszűkebb családjának vagy ismerőseinek sem mondana el.

Hallgassa meg!

- Megkérdezzük Caramelt, hogy mi a siker titka, hiszen A dal versenyében az egyik szerzeménye első lett, de az első négyben volt egy másik zenéje is.

Hallgassa meg!

- 70 éves jubileumára készül a nagy múltú Budapest Bábszínház, ezzel kapcsolatban a hétvégi Pedagógus Expo főszervezőit is meginterjúvoljuk arról, hogy már gyerekkorban miként lehet a kulturális életre nevelni a gyerekeket.

Hallgassa meg!

- És szintén ide vág, hogy kapcsoljuk zalaegerszegi tudósítónkat a Hevesi Sándor Színház előtti térről, ahol a helyi Griff Bábszínház dolgozói is csatlakoztak a csikkmentes mozgalomhoz, ma délután próbálják ugyanis megtisztítani a teret.
- Valamint Különtermek címmel nyílt meg tegnap este a Műcsarnokban Horváth Mónika kiállítása.

Jó napot, Magyarország! – Kossuth – február 27., szerda, 15:30

Szerkesztő Felszeghy Csaba
Műsorvezető Gyarmati Péter

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább