Rekord számú jelentkezés az Ady és Én pályázaton!

Az M5 csatorna január 27-ével indított alkotói pályázatot Ady és Én címmel, és nagy örömünkre a felhívás elérte célját: az összesítések szerint beérkezett több mint 150 írás, kaptunk 80 videót és közel 50 képet! Köszönjük mindenkinek a lelkesedést és az alkotókedvet!
 

A pályázat ezzel a célegyenesbe érkezett, várjuk a zsűri értékelését és a közönségszavazás eredményét! A beküldés utolsó napjaiban rekord számú pályázatot érkezett az adyesen@mtva.hu e-mail címre, melyek feldolgozása jelenleg is zajlik. A sok-sok alkotás miatt több időt szánunk a közönségszavazásra, ami így nem március 17. és 20. között lesz az M5 Facebook oldalán, hanem március 20-án 15.00-tól és március 25-én 23.59-ig lehet majd voksolni a https://www.mediaklikk.hu/musor/ady-es-en oldalán!

Az Ady és Én eredményhirdetésére március 27-én, Ady Endre és Boncza Berta házasságkötésének napján kerítünk sort! A költőóriás emléke előtt tisztelegve tartsanak velünk egy irodalom- és kultúrtörténeti utazásra az M5-ön. A 18 órakor kezdődő műsorban vendégeink lesznek a kategóriák nyertesei, és természetesen a zsűri tagjai is. Irodalommal és a kor divatjával, valamint zenével és számtalan egyéb érdekességgel várjuk Önöket!

A dátumok, amiket mi is kőbe véstünk:
Közönségszavazás: március 20-25.
Eredményhirdetés: március 27.

További hírekért és Ady-morzsákért pedig figyeljék az M5 Facebook oldalát!

Videó ajánló

Olvasson tovább