Izgalmas kulisszatitkokat árult el a Béres család

A Család-barát műsorában vendégeskedtek, ahol meséltek a sorozatról, annak munkálatairól és persze háttér információkat is megosztottak velünk!
 

Szombaton indul a Cseppben az élet című esti filmsorozatunk a Duna műsorán. Ennek alkalmából a Család-barát stúdiójában vendégül láttuk id. dr. Béres József családját, Béres Klárát és dr. Béres Józsefet, a film alkotóit, Kabai Barna producert és Gáspár Tibort, aki vászonra viszi a nagyszerű orvos személyét.
A forgatókönyvön többen is dolgoztak, melynek alapját a Cseppben az élet című interjú adta, amit még maga id. dr. Béres József korrigált. E köré építettek némi játékos történetet, kitalált személyeket, így a vásznon az igaz történet vegyül a fikcióval. A doktor úr elkötelezettsége lelket melengető és megható, hiszen az általa meggyógyított emberek még ma is köztünk élnek. A film végigköveti a Béres csepp megszületésének izgalmakkal teli folyamatát, emellett objektív képet mutat az akkori társadalmi berendezkedésről, a szocializmus kétoldalú képéről. Az elkészült játékfilm emberközeli, minden korosztályt könnyedén képes megszólítani.

Videó ajánló

Olvasson tovább