×

A Virtuózok legjobb pillanatai a műsorvezetők szemével

Nemcsak a nézők és a zsűri, de Bősze Ádám és Morvai Noémi, a két műsorvezető is odavan a muzsikáló virtuózokért.

Bősze Ádám már igazi régi motorosként, idén ötödik alkalommal lép a Virtuózok színpadára. Az előző évadok nem hagyták hidegen, alig tudott egy kedvenc pillanatot kiemelni, de a versenyzők között több is volt , aki elvarázsolta. Ádám számos műsort vezet a Bartók Rádióban, így egész élete a klasszikus zene körül forog.

Morvai Noémi másodjára műsorvezető társ a Virtuózok sorozatában, de az elmúlt évadra szívesen emlékszik vissza. Főleg azok a momentumok kedvesek neki, amikor a zsűri bőkezűen osztogatta a dicséreteket, hiszen a muzsikusok az elismerésért nagyon keményen megdolgoztak. Noémit a Fölszállott a páva műsorvezetőjeként már többször láthattak, de az M5 kulturális csatorna több műsorának is ő a házigazdája.

A rangos szakmai zsűri összetétele is változatlan. Tagjai ebben az évben is Miklósa Erika, Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas operaénekesnő, Dr. Batta András, Erkel és Széchenyi-díjas zenetörténész, a Kis Virtuózok Alapítvány elnöke, Kesselyák Gergely, Liszt-díjas, Érdemes művész, a Bartók Plusz Operafesztivál igazgatója, a Magyar Állami Operaház első karmestere, Balázs János, Liszt és Kossuth-díjas zongoraművész, a Cziffra Fesztivál alapítója, Várdai István, Liszt-díjas gordonkaművész, a bécsi Zeneakadémia cselló professzora.

Idén is tartsanak velünk, hiszen a Virtuózok 5. évadában, a Kamara Virtuózok adásaiban több újdonságra számíthatnak, ami változatlan, a kivételes tehetségek bemutatkozása

Nézzenek minket május 3-tól 6 héten át minden pénteken, 19:30-tól a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén!

További cikkek