Család-barát

Naményi piros alma snidlinges, joghurtos füstölt sajttal töltve

Hozzávalók:
-4 db naményi piros alma
-0, 25 kg füstölt sajt
-0, 30 l natúr joghurt
-0, 20 l majonéz
-0, 01 kg só
-0, 001 kg fehérbors
-0, 01 l mustár
-0, 05 kg mogyoróhagyma
-0, 10 l citromlé
-0, 02 kg snidling

Elkészítése: az alma felső egyharmadát cakkosan levágom, majd karalábé vájóval kikaparom a belsejét és enyhén sós, citromos hideg vízbe teszem. Töltelék: natur joghurtot elkeverek sóval, fehér borssal, mustárral, pici majonézzel, citromlével, pici mézzel majd apróra vágott snidling, apróra vágott füstölt sajt és az alma kikapart belseje kerül bele. Ezzel a töltelékkel megtöltöm a kivájt almákat, ráhelyezem a kalapjukat és jól behűtve tálalom.

További olvasnivalók