Család-barát

Balatoni süllő tavaszi salátával, sült fokhagymával, medvehagyma vinaigrette-tel

Hozzávalók:
Süllőfilé 80 dkg
Medvehagyma 1 kis csokor
Oliva olaj 1 dl
Paradicsom 10 dkg
Kígyóuborka 10 dkg
Paprika 10 dkg
Lila hagyma 10 dkg
Retek 10 dkg
Fokhagyma 4 gerezd

Elkészítés:
Halat sózzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajon megsütjük.
A medvehagymát olíva olajjal, csipet sóval, balzsamecettel összeturmixszoljuk.
A zöldségeket daraboljuk, a vinaigrette-tel összeforgatjuk.
A fokhagymát vékonyra szeleteljük, Oliva olajban lassan megsütjük.
A salátára tálaljuk a halat, ráhalmozzuk a fokhagymát.

További olvasnivalók