Család-barát

Spenótos céklasaláta

Hozzávalók:
Citrus-curry öntet (a páchoz)
Alma ecet: 0,5dl
Citromlé: 0,5 dl
Dijoni mustár: 1 ek
Agave szirup: 1 ek
Currypor: 2,5 tk
Kurkuma: 1/2 tk
Só: 1/2 tk
Bors fekete: 1/2 tk
Lime héj reszelve ízlés szerint
Oliva olaj: 0,25 dl

Pácolt zöldség massza összeállítása
Citrus-curry öntet: 100 g
Lilahagyma: 40 g
Zöldalma: 150 g
Előfőzött cékla: 400 g

Elkészítés:
Végső mozzanatként, bébi spenótot és rukkolát keverünk a már kész zöldség pácunkhoz, majd a tányérra helyezés után fetával, pirított dióval és zöldfűszeres joghurt öntettel tálaljuk.

További olvasnivalók