Hozzávalók:
30dkg csibemáj
40dkg (4szelet) belső kacsamell filé
40 dkg karaj
1 kisebb csomag bacon
1 fej fokhagyma
1 csokor friss zsálya
1 kis üveg dijoni mustár
1ekGyömbér
1ek aprított Boróka bogyó
1 tk őrölt szerecsendió
1 ek currypor
1 ek méz
Só
Őrölt feketebors
Durvára őrölt 4 bors keverék (malom)
6 ek olíva olaj
4 adag tabulé, bulgurból
1 bögre bulgur (15-20dkg)
1 l zöldségalaplé
4 csokor petrezselyem
1 csokor menta
60 dkg paradicsom
2 csokor zöldhagyma
1 citrom leve
5 ek olívaolaj
Só
Őrölt feketebors
Elkészítés:
A karajszeleteket enyhen megütögetjük, bemasszírozzuk kevés olajjal és mustárral. Megszórjuk 4 bors keverékkel, aztán pihentetjük 20 percet. A kacsamell filéket összekeverjük gyömbérrel, borókával, feketeborssal és olajjal. Mézzel és kevés citrommal, szerecsendióval, öntetet készítünk. A faszénparázson megsütjük a húsokat és az öntettel tálaljuk.