Nők apróban 2. rész

Augusztus 28-án, 11:40-től a Duna World műsorán!

Nem könnyű egy fiatal házaspár helyzete a lakásválság idején. Főleg, ha egyikük egy hanyag művész, a másikuk pedig egy rendmániás statisztikus. Misi és Sári egyetlen szobáját veszekedések sorozata lengi be, melyeket szenvedélyes kibékülés követ. Imádják egymást, mégsem tudnak együtt élni a számukra kiutalt néhány négyzetméteren. A családi ügyvéd furfangos megoldást javasol: formálisan váljanak el és Misi házassági hirdetés útján próbáljon nagyobb lakáshoz jutni.
Érkezik is kétszáz levél: nők, nők és nők… apróban. No de megtalálják-e a fiatalok számításukat és ami a legfontosabb: kibírja-e ezt a szerelmük?

Magyar tévéfilm, 1978

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 555. oldalán.

Operatőr: Kocsis Sándor
Rendezte: Szalkai Sándor

Szereplők: Szatmári István (tanácselnök), Csongrádi Kata (Komoróczy Klára), Dancsházi Hajnal (Tóthné), Gáti Oszkár (Misi), Hámori Ildikó (Dr. Mészáros Mária ügyvéd), Harsányi Gábor (Tóth), Kovács Nóra (Sárika), Leviczky Klára (Palcsi), Márkus László (Kürti Béla, pszichológus), Nagy Attila (Komoróczy Ödön), Őze Lajos (Dr. Tárkony, könyvelő), Páger Antal (Simon bácsi, ügyvéd), Pap Vera (Trixi)

Olvasson tovább