Jó reggelt Magyarország!: Elkezdődött a TeSzedd!

A március 19-i adás tartalmából.

Járai Judit washingtoni tudósító Az amerikai közlekedési tárca vizsgálatot rendelt el a szövetségi légügyi hatóságnál a Boeing kifogásolt típusainak engedélyezése ügyében. Az Egyesült Államokban rendkívül szokatlan, hogy szövetségi ügyészek vizsgálják kereskedelmi repülőgépek műszaki adatainak jóváhagyását.

Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártjának elnöke a szlovák államfőválasztás első körének nem hivatalos eredményei azt jelzik, hogy megosztottak a felvidéki magyar szavazatok.

Ternovácz István az MTVA vajdasági tudósítója A szerb elnök vasárnap ígéretet tett, hogy megvédi országa alkotmányát és törvényes rendjét. Miközben Aleksandar Vucic az elnöki palotából üzent, több ezer belgrádi tüntető körbe vette az épületet és az államfő lemondását követelte.

Horváth József biztonságpolitikai szakértő lövöldözés Utrechtben több helyen, a hatóságok nem zárják ki a terrortámadás lehetőségét, egy török férfit gyanúsítanak

Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára bizonyíték van arra, hogy az ENSZ migrációs csomagját jogilag kötelezővé akarják tenni

Tóth Norbert nemzetközi jogász Tekintélyes jogászokból, a tagállami legfelső bíróságok és alkotmánybíróságok, és az Európai Unió Bírósága egykori tagjaiból álló független testületnek adná a jogállami elvek érvényesülésének ellenőrzését Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje.

Deák Dániel politikai elemző Nem március 20 a fontos a Fidesz és a magyarok jövője szempontjából, hanem május 26! Az EP választáson dől el, hogy a bevándorlás pártiak vagy a bevándorlás ellenesek lesznek többségben.

Rotyis Bálint, a Médianéző Központ elemzője A Fidesz az online-térben is jól mozgósít, az ellenzéki pártokat Gyurcsány dominálja, a Jobbiktól pedig elfordulnak eddigi követői – ez derül ki a Médianéző Központ gyorselemzéséből, melyet a pártok március 15-ei Facebook-aktivitásáról készített.

Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke Hetedik alkalommal kerül megrendezésre március 22-24. között a hazai járműgyártás múltját, jelenét és jövőjét, valamint világraszóló mivoltát bemutató tematikus kiállítás a budapesti vásárközpontban (közös vendég)

Ujváry Anna Hivatalosan véget ér a Mátyás király Emlékév. A szervezők értékelik a 2018-ban kezdődött rendezvénysorozatot

Szomráky Béla Olaszország-szakértő Hatékony az olasz bevándorlás-politika: Több mint 94 százalékkal kevesebb migráns érkezett év eleje óta Olaszországba tavalyhoz képest, és négyszer annyi bevándorlót utasítottak ki az olasz hatóságok.

Bozzay Balázs Elkezdődött a TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció

Novotny Zoltán, az MTVA sportriportere Knézy Jenő díj.

A teljes adást, IDE KATTINTVA hallgathatják vissza!

Jó reggelt, Magyarország! – Kossuth – március 19., kedd, 6:00

Szerkesztő: Marksz András
Műsorvezető: Kakuk L. Tamás

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább