Kossuth Rádió

Jó reggelt Magyarország!: Az Európai Néppárt ülésén szavaztak a Fidesz tagságáról

 

Földváryné Kiss Réka, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnöke – Mansfeld Péter kivégzésének 60. évfordulója, a forradalomban betöltött szerepe, perének, kivégzésének körülményei.

Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke – Elfogadta a kormány a Szakképzés 4.0 Stratégiát: Osztrák mintára, az iparkamarák és a vállalatok kezdeményezésére fejleszti tovább a kormány a szakképzést Magyarországon.

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég szakértője – Senkinek sem kell Ahmed H. – Ciprus és Németország is elutasította a Magyarországon a többi közt terrorcselekményért elítélt szír férfi.

Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács (KT) elnöke – Még 2020-ban is nyugodt időszak várható a világgazdaságban. Visszaesés 2021-22-ben lehet, ami nem olyan hullámvölgyben éri majd el a magyar gazdaságot, mint 2008-2009-ben.

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere – Európa Kulturális Fővárosa 2023 program – “Elektronikus egészségügyi ágazati fejlesztések”.

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont-csoport vezetője – Az Európai Néppárt ülésén szavaznak a Fidesz tagságáról – Orbán beszéde + Megjelent a szavazás napján Soros fia Brüsszelben.

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója – Iraki segélyprogram.

Dr. Vajas Sándor, az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese – A jövőben a családjogi ügyek hamarabb kerülhetnek a bírák elé, és nagyobb hangsúlyt helyeznek a perben álló felek pszichés támogatására is + Új elemekkel bővült a bíróságok családtámogató programja.

Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója – A németek többsége szerint országuk túlvállalta magát a migránsok befogadásával.

IDE KATTINTVA visszahallgathatja az egész adást!

Jó reggelt, Magyarország! – Kossuth – március 21., csütörtök, 6:00

Szerkesztő: Papp János
Műsorvezető: Kakuk L. Tamás

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább