Kossuth Rádió

Jó reggelt Magyarország!: Elindult a digitális immunerősítő program rendezvénysorozata

A március 28-i adás tartalmából.
 

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára – A II. Rákóczi Ferenc emlékév megnyitása.

Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője – Nyilvánosságra került a Jobbik egyik korábbi frakcióülésének hangfelvétele. Ezen a többi közt az hangzik el: Saul-fordulás, zsidóügyi szakértő, egymást ajnározó zsidók. A Párbeszéd és a DK nem határolódott el, a pártok szerint a Jobbik jó úton halad.

Illés Boglárka, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára – Elindult a digitális immunerősítő program rendezvénysorozata.

Fedinec Csilla, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának kutatója – Az ukrán alkotmányban le vannak fektetve az orosz és más kisebbségi nyelvek használatának jogai, és ezeket nem szabad elnyomni – mondta Volodimir Zelenszkij, ukrán elnökjelölt, aki 29 százalékos támogatottságával jelenleg a legnépszerűbb aspiráns az államfői posztra.

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő – Szabadon járt-kelt Európában a Budapesten őrizetbe vett ISIS-terrorista + A CDU/CSU európai uniós választási programja egy európai rendőri nyomozóhatóság, egy európai FBI létrehozását is tartalmazza.

Vojcek László professzor, a Katolikus Karitász Orvosmissziójának vezetője – Véget ért az orvosmisszió nagydobronyi szűrővizsgálata.

Flamm László történész, Svédország-szakértő – Választási ígéretével szemben nem lassítja, hanem gyorsítja az országba érkező migrációt a bevándorláspárti baloldali kormány Svédországban. Nemcsak a családegyesítéseket könnyítené meg a szocdem kabinet, hanem az Iszlám Állam terroristáinak a rokonait is szívesen látná.

Szomráky Béla Olaszország-szakértő – Nyerő szériában van Salviniék szövetsége + Az Európai Unió felfüggeszti a migránsok mentésére indított haditengerészeti műveletet + Olasz állampolgárságot kap a 13 éves másodgenerációs egyiptomi bevándorló, Ramy Shehata, miután szerepet játszott az 51 iskolás gyerek ellen tervezett terrortámadás meghiúsításában.

A teljes adást, IDE KATTINTVA hallgathatják vissza!

Jó reggelt, Magyarország! – Kossuth – március 28., csütörtök, 6:00

Szerkesztő: Papp János
Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán 

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább