Kossuth Rádió

Jó reggelt, Magyarország!: Megállíthatatlannak tűnik az internetes vásárlás térnyerése

A július 8-i adás tartalmából.
 

Kiss Benedek József biztonságpolitikai szakértő – Közel négy évvel a megkötése után az iráni atomprogramról aláírt megállapodás napjainkban szemmel láthatóan veszélyben forog, és a Perzsa-öböl térségében emiatt kialakult feszültségeknek súlyos tétjei vannak.

Palóc André, a Századvég elemzője – Törésvonal a Mindenki Magyarországa Mozgalomban, az ellenzék nem tud egyértelmű politikai irányt kialakítani.

Vámos György az Országos Kereskedelmi Szövetség Főtitkára – Nyáron is nőtt a kiskereskedelmi forgalom, megállíthatatlannak tűnik az internetes vásárlás térnyerése, már készpénzzel s egyre kevesebbet fizetünk + Az új családtámogatási intézkedések közeledésével visszafogta a költekezést a lakosság.

Novák Katalin család és ifjúságügyért felelős államtitkár – Családvédelmi Akcióterv és nagycsaládosok autóvásárlási támogatása

Tarlós István főpolgármester – önkormányzati választási kampány pro és kontra

Baranovszky György, a Budapesti Békéltető Testület elnöke – Az idei első félév tapasztalata, hogy szükséges a vállalkozások felkészítése a 21. századi fogyasztóvédelemre. A szervezet szándéka, hogy még jobban erősítse a békéltető testületek ismertségét, és közelebb hozza a fogyasztókhoz és a vállalkozásokhoz, a fogyasztóvédelmi békéltetés intézményét. Ezért a testület július 12-ig minden nap, hétfőtől péntekig nyílt napot tart.

Dallos Gyula Magyarország örökös bajnoka, miniszteri biztos és Rácz Adrienn az OPSZ Lovas Tagozatának elnöke – Július 13-án Táborfalván rendezik a VIII. Lovas polgárőr lovas szemlét, sikeres az Országos Polgárőr Szövetség tevékenysége

Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője – Meggy fogyasztásösztönző kampányt indít az Agrármarketing Centrum

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Jó reggelt, Magyarország! – Kossuth – július 8., hétfő, 6:00

Szerkesztő: Marksz András
Műsorvezető: 
Ujhelyi Zoltán 

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább