Kalendárium: Regejáró Misztrál Fesztivál

A július 19-i adás tartalmából.
 

Idestova két évtizede nem múlhat el nyár Regejáró Misztrál Fesztivál nélkül. A verséneklő Misztrál együttes különleges hangulatú, két napos fesztiválja ma kezdődik, idén is – ahogyan eddig mindig – Nagymaroson.

A szülőváros meghatározhatja az ott élők egész életútját. A település sok mindent ad az embereknek, de az emberek munkájukkal alakítják lakóhelyüket is. Város és emberek címmel nyílt kiállítás Pécsett a Zsolnay Kulturális Negyed Kemence Galériájában.

A PesText idén először elhozza a világirodalmat Budapestre egy olyan fesztivál keretében, amely túllép a megszokott korlátokon. Intellektuális lazulás: rengeteg jó beszélgetés, mentális kaland, kőkemény irodalom és izgalmas összművészeti program várja az érdeklődőket. A fesztivál egyik fontos része a Neked mit jelent a szabadság? PesText Irodalmi pályázat. Július 31-ig várják a pályázatokat!

Elkezdődtek a IX. Érsekkerti Nyári Játékok Egerben. Négy hét alatt 81 előadás várja a látogatókat, többek között a Made in Hungária. Az Egri Pinceszínház csapata az elmúlt évek sikereit is újra színpadra viszi, mint például a Kölcsönlakást vagy a Csoportterápiát.

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Kalendárium – Kossuth – július 19., péntek, 15:32

Szerkesztő: Zsoldos László
Műsorvezető: Beslin Anita

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább