M2 Petőfi TV

Szetter SOS-Magyarország

A SZETTER SOS - Magyarország 2017 tavaszán alakult a Sánta kutya állatvédő alapítvány keretein belül.
 

Célunk, hogy az elveszett, talált vagy gazdikereső szettereket és e fajták keverékeit (legyen az ír, angol vagy gordon) minél több emberhez juttassuk el, ezzel is elősegítve, hogy mihamarabb családban élhessenek. Az általunk hirdetett gazdikereső szetterek mind ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel, oltva, chipezve, szívféreg szűrve és orvosilag teljesen kivizsgálva, szerződéssel keresik végleges családjukat.
2017 óta 34 kutya volt a gondozásunkban, amiből 14 fajtatiszta szetter.

Kutyáink minden esetben először ideiglenes családba kerülnek. Nincs kennelsorunk, pont ezért nagy szükségünk van lelkes ideiglenes befogadókra Budapesten és környékén.
Örökbefogadóink esetében olyan gazdikat keresünk, ahol a kutya családtag lehet. Minden esetben több rostán kell átmennie egy gazdijelöltnek, melynek célja, hogy az adott kutyának a legmegfelelőbb családot találjuk meg! Szettereinkkel kapcsolatban privát üzenetben keressetek minket a facebookon vagy szettersos@gmail.com címen!

Jelenleg 4 kutya van a gondozásunkban. Három 7 éves kan ír szetter és egy nagytestű keverék kan kutyus. A fekete kutyák mindig hátránnyal indulnak az örökbefogadás tekintetében, ezért is akartunk segíteni Valternek, aki egy vidéki menhelyről érkezett a gondozásunkba.
• Valter – 7 év körüli keverék kutya
Valter nagyon rossz állapotban került be egy menhelyre, de beleszerettünk gordon szettere cseppet sem hajazó külsejébe és kedvességébe, ezért a gondozásunkba vettük. Kedves, nyugodt kutya, igazi családi kedvenc, aki bár szeret sétálni, de nem igényli a nagy nyüzsgést maga körül.

• Rudolf – 7 éves ír szetter
Rudi nagy mozgásigényű, sportos kutya, aki imád kirándulni és más kutyákkal játszani. Mint minden szetter, ő is nagyon barátságos, igazi családi kutya, aki azonban következetességet igényel.

• Robin – 7 éves ír szetter
Robin nagyon barátságos és játékos nagy mamlasz, akinek nagy a mozgásigénye. Hosszú távon gyógyszereket kell szednie.

Elérhetőségek:
• facebook: https://www.facebook.com/szettersos/
• youtube: Szetter SOS Hungary csatornája
• web: https://szettersos.webnode.hu/?fbclid=IwAR2zRCQWKOE8AElmiBNGnrPNo79vPKuXLRMIHgYxqvX4vtzGKD7-bjv-OWk
• instagram: Szetter SOS

Légy te is a barátunk! Kérlek, támogass minket, hogy minél több kutyán tudjunk segíteni! Tegyünk együtt valami nagyon jót! MKB Bank: 10300002-10644780-49020016 (közlemény: SZETTER!)

Videó ajánló

Olvasson tovább