×
Június 25-én elindult a Magyarország Szépe 2018 tábora a Thermal Hotel Visegrádban.

Bár a programok és kihívások csak hétfőn kezdődtek, a lányok már vasárnap elfoglalták a szállást, majd részt vettek első közös edzésükön a Fitbalance Zero Gasztro Fesztiválon, ahol a tavalyi nyertesekkel is találkozhattak.
A versenyzők mozgalmas hétindító napot tudhatnak a hátuk mögött, ugyanis a kora reggeli edzés mellett a Miss BeautyFace fotózáson és a Biotech/Fibalance Miss Sport alversenyen is helyt kellett állniuk.
A fényképeket ismét a zsűri egyik tagja, Borzi Vivien készítette, aki ezúttal mindent a lányokra bízott: saját maguknak kellett elkészíteniük a sminkjüket és frizurájukat – emellett a fotók beállításaihoz sem kaptak semmilyen instrukciót. Vivien arra volt kíváncsi, hogy mennyire ismerik önmagukat, hogy mi áll jól nekik és a portré és bikinis fotózásokon szerzett tapasztalataikat tudják-e kamatoztatni. Vivien az elkészült képek alapján kedden kiválasztja a legjobb három versenyzőt és természetesen a Miss Beauty Face alverseny során is búcsút vesznek a top 20 egyik tagjától.
A fotózás izgalmai után nem sok idejük maradt a pihenésre a lányoknak, hiszen máris elérkezett az első igazi próbatétel, a Biotech/Fibalance Miss Sport alverseny. A szálloda udvarán egy akadálypálya várta őket, ahol megmutathatták fizikai erőnlétüket. A versenyzőknek nem volt egyszerű dolguk, hiszen a kötélmászástól az íjászaton át a kukoricahántásig számos nehéz feladatot kellett teljesíteniük – méghozzá minél rövidebb idő alatt! Rontani, újrakezdeni természetesen lehetett, azonban minden hibapont után plusz másodperceket adtak hozzá az összteljesítményükhöz, amivel hátrébb kerültek a rangsorban.
A Miss Sport címet Galambos Patrícia Szilvia nyerte meg, őt követte másodikként Kovács Vivien, a harmadik helyen pedig holtversenyben Doszkocs Dominika és Glonczi Bianka végzett.
A Magyarország Szépe 2018 első alversenyét Reiszweber Ziara fejezte be utolsóként, így számára a tábor a hétfői napon véget is ért.
A búcsúzkodás és a vacsora után az estét Miss World Hungary 2017, vagyis Koroknyai Virág zárta, aki immár a zsűri sorait erősíti. A verseny tavalyi győztese előadást tartott a 19 főre csökkent mezőnynek, ahol személyes tapasztalatait és tanácsait osztotta meg a lányokkal.