Magyarország Szépe 2018 Hírek

„180 fokos fordulatot vett az életem”

Interjú a Magyarország Szépe 2018 első udvarhölgyével, Galambos Patríciával.
 

„Az élő show lezajlása óta nagyon sok minden megváltozott. Rengeteg helyen voltunk interjút adni: rádiókba és TV műsorokba is és a verseny által munkalehetőségeket is kaptam. A legbüszkébb ezek közül arra vagyok, hogy az esemény egyik fő szponzorával, a Cango&Rinaldival jelenleg együtt fotózunk és dolgozunk. Borzasztóan örülök neki, hogy velük együtt tudok működni.” – mesélte Patrícia.

A Magyarország Szépe 2018 első udvarhölgye már a verseny előtt is dolgozott gyakornokként , amit nem is hagyott abba, így még sűrűbb volt az élete az edzések és a fotózások mellett. „Kevesebb lett az időm, kicsit nehezebb beosztani. Igazából 180 fokos fordulatot vett az életem.”
Patrícia ősszel lesz másodéves pénzügy-számvitel szakon, emellett pedig a szeptemberi gálaszezonra készül. „Szeretnék a ruhák tervezésében is részt venni. Ez elég sok időt, de főleg energiát elvesz az embertől.” – árulta el és azt is hozzátette: nagyon szeret rajzolni és varrni is, ezért különösen örül, hogy most belecsöppenhetett ebbe a világba. „Azért is szerencsés, hogy Bélavári Zita márkájával dolgoztunk a verseny során, mert ő egy kiemelkedő magyar tervező és csodálatosak a ruhái, imádom őket.”