Magyarország Szépe 2018 Hírek

„Ez volt a legtartalmasabb és legjobb nyaram”

Interjú a Magyarország Szépe 2018 idei királynőjével, Szarvas Andreával
 

„Nagyon gyorsan eltelt az elmúlt pár hónap a verseny óta! Ez volt a legtartalmasabb és legjobb nyaram. Rengeteget ingáztam Vésztő és Budapest között, mert interjúkat adtam, rendezvényekre jártunk – ezek egyébként ősszel indulnak be igazán.. Nyaralni sem voltam, de ezt majd az álomutazással pótolom januárban, vagy februárban.” – árulta el Andi arra a kérdésre, hogy mi történt vele a döntő óta.

A Magyarország Szépe győztese nemrég a fővárosba költözött, hogy könnyebben eleget tudjon tenni a királynőséggel járó feladatoknak. „Sarka Katával beszélgettünk, mondta, hogy nagyon sok gála, fotózás és munka lesz. Már nagyon várom, de sűrű lesz ez a két hónap a világversenyig.” Ősszel ugyanis hivatalosan is elkezdődik számára a felkészítés a világversenyre. „Igazából én már el is indítottam a dolgot, edzek, odafigyelek a táplálkozásra, illetve van egy személyi edzőm, akivel a héten kezdtük a munkát.” – mesélte.

A felkészítő folyamat részeként nyelvórák is várnak a királynőre, hiszen nincs már sok idő hátra a világversenyig: alig két hónap és Andi elutazik Kínába, hogy képviselje hazánkat. „A nyelvóra a legnagyobb kihívás számomra. Több mint egy éve nem vettem elő az angol nyelvkönyvet, fel kell eleveníteni a dolgokat!”

Bár sokan azt gondolhatják, a versenyzők között rivalizálás alakult ki, a királynő és udvarhölgyei összekovácsolódtak a verseny alatt, ők hárman folyamatosan tartják a kapcsolatot egymással. „Nekem eleinte nem volt egyszerű, mivel otthon laktam, de most, hogy már itt vagyok, még jobban tudok rájuk koncentrálni. Nagyon szeretek itt lenni.”